Chris Beat Cancer rákellenes és rákmegelőző listája

Chris Beat Cancer rákellenes és rákmegelőző listája

Chris a könyvében a kutatási anyagokat összegezve részletesen kifejti hogy ezek az alapanyagok miért és hogyan hatnak. Milyen mértékben és milyen módon hatnak. 

Vannak amik rákmegelőzőek, rákos sejtek növekedést állítják meg, a természetes sejt apoptózist segítik elő (programozott sejthalált) és vannak amik az immunrendszeredet erősitik, a méregtelenítést segítik elő (tényleg a pontos listáért és a hivatkozott publikációkért vedd meg a könyvet, mert kis részleteket nem szeretnék kiemelni, ha az egészet írnám le, az az egész könyv lenne https://www.libri.hu/konyv/chris_wark.chris-legyozte-a-rakot.html ). 

Összességében ez egy olyan lista, amit egészséges és bármilyen betegség esetén is valószínűleg jó beépíteni az életedbe, mivel rákos sejtek valamennyiünkben természetes módon keletkeznek rossz sejtosztódás vagy külső hatás hatására. Ezeket az immunrendszer feladata eltakarítani és ezekben a sejtekben a természetes sejtosztódás kikapcsolódásának meg kellene történia és a sejt apoptózis, programozott sejthalálnak kellene jönnie. 

Chris úgy fogalmat "túladagoltam a tápanyagokat". Rengeteget evett ezekből és csak ezekre koncentrált.

A lista amit a könyvben megemlít:

(A könyvben nincs valódi lista élelmiszerekre. Ezek a folyószövegben vannak magyarázattal és hivatkozással és működési elvvel elmagyarázva. Vannak bizonyos ráktípusok melyekre egyes élelmiszerek jobban hatnak.)


Dr Brooke Goldner Gyógyulása

Tápanyagok 

Miket egyél a gyógyuláshoz

A túltápanyagozó étrend elmélete

Úgy vélem  sokat segít az étrend véghezvitelében, ha az ember teljesen tisztába kerül a benne zajló folyamatokba

Hogyan hat a túltápanyagozó étrend

Mi az autoimmun túltápanyagozó étrend lényege? Miért hat? Mire számíts?

Étrendkiegészítők
kellőek és hasznosak

Bár az alapok egyszerűek, vannak dolgok amikre jó ha számítasz, mikor elkezded