Detox

Detox

A Detox az a folyamat, hogy a sejtekből végre kijut a sok elhasznált méreganyag. Dr Goldner ahhoz hasonlítja mint mikor hurrikán volt és ahhoz hogy rendbehozhassák a házaikat ahhoz először ki kellett dobni minden tönkrement szőnyeget, fal darabot, bútort, stb. Az egész egy nagy káosz volt. De utána még szebbé varázsolták.

A Dr Goldner Goodbye Autoimmun és Dr Fuhrman Egyél az egészségedért című könyvben ezt influenza szerű tüneteknek mondják.


Tehát amik lehetséges tünetek azok:

- émelygés,

- fejfájás,

- fáradtság,

- izom és izületi fájdalmak

- influenza szerű tünetek

- idegesség

- remegés

- éhség.

Ez nem biztos hogy nagy tünetekkel fog megjelenni nálad, lehet alig érzed meg, de lehet az hogy erősen előjön.


A test végre hozzájut az omega3-hoz és takarít.


A Detox teljesen és mindenképp szükséges része a regenerációnak. A Detox folyamaton át kell menni, ahhoz hogy a regeneráció valóban beinduljon.


Ha lassítani akarod a Detox folyamatát, akkor azt az omega3 csökkentésével tudod, vagy főtt ételek hozzáadásával. De tudd, hogy a folyamat lehet kevésbé lesz erős, amennyiben így közbeavatkozol, csak elnyújtod a folyamatot és lehet nem is lesz teljes.


Mivel egymagam csináltam én az étrendet, ezért nekem több hullámban volt Detox. Mindig mikor végre elértem, hogy megvolt a 4 liter víz, vagy egy kicsit tettem a pihenésért, feltöltődésért, vagy megvolt a napi zöld, enyhébben vagy erősebben de mindig volt.



Ahhoz hogy a Detox az első héten a lehető leggyorsabban lemehessen az étrendet teljes szigorral és az életmódbeli változtatásokkal együtt kell csinálni.


Amennyiben elkezdődik a Detox, biztos lehetsz benne hogy a tested reagállt a “kezelésre”. Én örültem annak, hogy egy étrend és életmód ami valóban azt adja amit mond és a testem épp takarít. Épp gyógyulok!


Minél jobban figyelsz a szabályokra, akár még jobban emeled az omega3-at, figyelsz meglegyen a víz és amikor csak teheted pihensz és az egéyb életmódbeli dolgokra is figyelsz (stressz és traumák), akkor a folyamat az első hét végére nagyjából lezajlik. 1 hét azért hogy végre meggyógyulhass.


Ha tudod hogy ez mi akkor örülsz hogy ha elkezdődik, tudod és bízol, hogy ez tényleg hat

sejtszinten meggyógyulsz

A Detox alatt teljesen kiütve, minimálisan funkcionáltam, de tudtam, hogy mi ez, lecsordult emlékszem egy könnycsepp és vártam és bíztam, hogy hamar vége lesz és ez meggyógyít.




Ezek is érdekelhetnek